Csoportos táncoktatás

“Vidám feltöltődés”.

Ez a két szó, mellyel összefoglalva tudnám jellemezni a csoportos táncoktatásaimra látogató Közösségem véleményét az óráimról.

A tánc és a zene kikapcsol, kiszakít a mindennapok sodrásából, emellett feltöltődést nyújt testnek és léleknek egyaránt és mindezt az általam tartott közösségi táncot célzó óráim során személyes oktatás alkalmával közösen tapasztalhatjuk meg.

A közösségben gyorsan barátságok kötődnek, nevetés lengi be a megtanult, sikeresen vagy nem sikeresen végrehajtott tánclépések közötti szüneteket.

Ha kezdő vagy a tánc terén, soha nem táncoltál, vagy “botlábúnak” tartod magad, akkor sem kell aggódnod, itt mindenki kezdő!

A lelkes, kezdő táncosoknak tartott oktatásaim alatt nem kell kényelmetlenül érezned magad attól, hogy egy lépést nem sikerül kivitelezned, vagy úgy érzed “összeakadnak” a lábaid… 🙂

Cél a kikapcsolódás, vidámsággal fűszerezett feltöltődés!

A kialakult pandémia alatt és meghozott szabályozások miatt Online formában tudjuk csak megvalósítani a táncoktatást, így ki sem kell mozdulnod otthonról ahhoz, hogy egy jót táncolhass velem!

További részleteket itt tudsz elérni: Kattints ide!