Bemutatkozás

Kedves Látogató, leendő Megrendelőm!

Köszönöm hogy megtekinti weboldalamat. Mivel oldalamra kattintott, feltételezem, hogy van egy közös érdeklődésünk, a tánc, és a tánccal kapcsolatos kellékek.

Engedje meg tehát, hogy bemutatkozzak:

Szavják András vagyok, már gyermekkorom óta életem része a tánc,
Általános Iskolában találkoztam először a tánccal, pontosan a társastánc lett szüleim által a mindennapjaim része. Kezdetben csak kikapcsolódás volt számomra, a tánc mindig életenergiával töltött fel, és nem mellesleg fontos tulajdonsága, hogy a lelket és testet is fitten tartja.

Amikor rájöttem, hogy a tánc lesz az életcélom, megoldást kerestem, hogy ne csak a magánéletemben, hanem a munkában is ilyen tevékenységgel tudjak kiteljesedni.
Megalapítottam egyéni vállalkozásomat, és ma már fiataloknak, osztályoknak, ifjú pároknak és időseknek tartok táncórákat, oktatom őket, hogy a tánc szeretete mellett a lépésekben, táncmozdulatokban is profik lehessenek.

A táncóráim során a résztvevőkön látva, illetve személyes tapasztalatom, hogy a tánc a mindennapok során minket érő stressz levezetéséhez szolgáló szórakoztató tevékenység, mely alatt a zene és a ritmus miatt észrevétlenül fejlesztjük izomzatunkat, formáljuk testünket, építjük lelkünket.

Célom, hogy segítsem a csoportos táncóráimra látogatókat a mindennapi életük nehézségeinek szórakoztató levezetésében, illetve a magánóráim iránt érdeklődőket, hogy az életükben nagy pillanatnak számító eseményeken (szalagavató, esküvő stb.) a tánccal profi mozdulatokat megtanulva ki tudják fejezni szeretüket, hálájukat a meghívottjaiknak, résztvevőknek.

Kérem tekintse át Szolgáltatásaimat, vagy amennyiben a táncfajták iránt érdeklődik, ezek leírását ITT tudja megtekinteni.

Köszönettel,

Szavják András
táncoktató